Top
Het Tuinproduct wat je zoekt hebben wij al gevonden.
  • Persoonlijk advies door Tuinspecialist Geral Overbeek
  • Ruim 2000 klanten gingen je al voor
  • Vakkennis van tuinieren uit de dagelijkse praktijk
  • Aandacht voor duurzaamheid, milieu en leefomgeving

Stop met zoeken als je een duurzaam, eerlijk of biologisch product voor je tuin wilt hebben waar je lang plezier aan kunt beleven.

Al ruim 25 jaar zijn wij op zoek naar nieuwe tuinartikelen die het tuinplezier verhogen, bijzonder duurzaam zijn of zo uniek dat het product een speciale sfeer in je tuin creëert. 
Op zoek naar Tuinproducten?

Het ontwerpen van tuinen is onze corebusiness waardoor we ons constant op de hoogte houden van vernieuwende producten die het tuinontwerp bijzonder of sfeervoller maken. Dat gaat haast vanzelf omdat we liefde en passie voor tuinen hebben.
Gardenspecials4u gaat steeds op zoek naar tuinproducten die je niet overal kunt vinden en die jouw tuin net dat speciale tintje geven. Breng je tuin tot leven door vogels een nestplaats te geven en bestel een van de natuurlijke vogelhuisjes.
Of geniet van het samenzijn in de tuin op de speciale Ambiente tuintafel samen met de bijpassende Braai geinspireerd op de Afrikaanse braaicultuur.

Wij zijn ook voorstanders van biologische producten voor de tuin omdat deze producten de natuur niet schaden en een duurzaam resultaat geven. Een van die producten is de Compost Speciaal die veel beter werkt dan elk ander alternatief wel een jaar lang.


Het ontstaan van Gardenspecials4u.

Deze webshop is ontstaan door het enthousiasme van Geral Overbeek. Door bijna 30 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen heeft hij een oog voor kwaliteit, duurzaamheid en sfeervolle producten.
Zijn kennis wil hij graag delen met andere tuinliefhebbers (jij dus) zodat je nog meer van je tuin kunt genieten. De producten zijn of heel vernieuwend of bijzonder handig zodat ook het werken in de tuin geen straf meer voor je hoeft te zijn.
Naast de bijzondere tuinartikelen kan je ook bij Gardenspecials4u terecht voor praktische tuincursussen, workshops en lezingen kijk maar eens op de pagina Workshops en Tuincursussen en ontdek het zelf.

Gardenspecials4u kunt u dit zeker aanraden.

Planten online bestellen is Super eenvoudig met de selectietool van Directplant.
Alleen de beste kwaliteit planten en bomen worden aan u geleverd, vers, gezond en direct van de kwekerij. Omdat Directplant zoveel zorg aan de planten besteed is de Groeigarantie standaard.
Ruim 90% van de bestellingen worden bezorgd met eigen vervoer en chauffeurs met groene vingers zodat de planten met zorg en vakmanschap in uw tuin worden afgeleverd.
Levering verzorgd Directplant meestal binnen 6 dagen, in overleg op datum of u kunt het ophalen bij een van de afhaalpunten.


http://www.directplant.nl/?ak=4873

logo boom Tree of Life
Een boom sparen of cadeau geven voor een groenere planeet.


Ik kan Directplant zeker aanraden.

* Beplanting selecteren en een beplantingsplan maken mbv de gebruiksvriendelijke  selectietool.

* Geen gesjouw met planten langs verschillende soorten kwekers.

* Prima kwaliteit voor een scherpe prijs met ook nog eens Groeigarantie.

* Ruim assortiment vaak in diverse maten.

* Gecombineerde bestelling van bomen, vaste planten, hagen en bloembollen.

* Een sfeervolle tuin is geslaagd met de kwaliteitsplanten van Directplant

 
DIRECT DE VOORDELEN VAN DIRECTPLANT ONTDEKKEN


Advies over planten:

Wij helpen je graag op weg met beplantingsadvies, beplantingsplannen of het gehele tuinontwerp. Neem voor meer informatie contact op met Tuinontwerper Geral Overbeek.


Tuintips voor tuinliefhebbers:

Ben je op zoek naar tuintips, tuinontwerp of tuincursus dan kunnen wij de website Tuincursus-Online aanbevelen. Op deze zeer actieve website worden actuele artikelen, rapporten en video's geplaatst om het tuinplezier nog meer te vergroten.
Heb je nog een dringende Tuinvraag laat dan je reactie achter op de volgende
pagina van Tuincursus-Online Tuinvragen en we helpen je graag op weg naar meer Tuinplezier.


Blijf op de hoogte via ons speciale YOUTUBE kanaal: Gratis toegangTuincursus-Online maakt tuinieren nog leuker


Meer informatie over tuincursussen en workshops over tuinen kan je bekijken op Tuincurus-Online


Volg ons ook op Facebook: het laatste nieuws over Gardenspecials4u KLIK HIER

Gardenspecials4u ook als facebook fanpage

Gardenspecials is ook te vinden op:


Verantwoord ondernemen.

Bij de selectie van nieuwe tuinproducten is verantwoord ondernemen heel vanzelfsprekend en als een 2e natuur, we kiezen uitsluitend producten die biologisch, duurzaam en degelijk zijn.
Vooral nieuwe technieken voor regenwater-opvang en het begroenen van daken en gevels is heel positief voor milieu en leefomgeving.
Naast al deze praktische zaken is een groene leefomgeving bewust en onbewust altijd beter voor beleving, prestatie en gezondheid van mensen.boom van Tree of Life

Tree of life

Wij zijn trotse Partner van Tree of Life, een project van Pauline Versteegh waarmee ontbossing wordt tegengegaan door in Togo (west Afrika) bomen te planten en tegelijk de lokale bevolking een betere toekomst te geven.
We doneren voor iedere tuincursus of workshop 1 boom en daarnaast kunt je als onze relatie vrijblijvend een boom doneren op deze speciale pagina.
Of geef eens een boom cadeau, het is toch prachtig als we een heel bos kunnen aanplanten voor een betere toekomst.Webshop review - Overzicht webshops


aanmelden reclame en extra bezoekers 
http://www.webshopsoverzicht.nl


Ervaringen


B9.NL  Wegwijzer op internetGardenspecials4u.nl is een onderdeel van het bedrijf Overbeek-Gardendesign

Kvk Utrecht inschrijving onder nr: 30091114

Btw nr: NL 8196.64.315.B01