Top
Faunavilla Dierenhotel
  • Faunavilla Dierenhotel
349,00
per stuk

Faunavilla dierenhotel is een verrijking voor iedere tuin
Winnaar van Tuinidee 2014 Innovatie Award

Faunavilla dierenhotel een verrijking voor jouw tuin waar veel dieren en insecten je dankbaar voor zijn. In ons opgeruimde en verzorgde Nederland is er weinig ruimte voor rommelhoekjes
en echte natuur.

Hoe ziet het Faunavilla dierenhotel eruit:
Faunavilla dierenhotel is een compact element gemaakt van stevig metalen gaas en gevuld met een variatie aan natuurlijke materialen zoals hout, stenen, bamboestokken, hooi, denneappels, nestkasten en nog veel meer natuurlijke materialen.

Hierdoor ontstaat er een grote variatie aan schuil, eet en nestgelegenheden waar vogels. bijen, vlinders, insecten en allerlei andere kleine dieren zich prettig voelen. Door deze mix van materialen ontstaat een grote biodiversiteit zodat ook plagen in de tuin door hun natuurlijke vijand worden bestreden. Een voorbeeld is de sluipwesp die bladluizen parasiteerd of een koolmees die graag rupsen eet. Een combinatie met natuurlijke beplanting kan dit effect nog versterken.

Ook de egel kan heel nuttig zijn in de tuin, daarom is er onderin de faunavilla een egelnest geplaatst waar een egel kan schuilen of overwinteren. Egels zijn bijvoorbeeld gek op naaktslakken en veldmuizen.

Hoe kan je het Faunaville dierenhotel het beste plaatsen:

Het dierenhotel kan het beste geplaatst worden op een beschutte plek met zowel zon als schaduw. Plaats het bij voorkeur op een stevige bodem, voor extra stevigheid zou er eerst 2 balken kunnen worden ingegraven of onder elke hoek een tegel.

Omdat het een compact element is kan de faunavilla eventueel worden verplaatst. Door er een klimplant tegenaan te laten groeien gaat het nog meer op in de tuin, een plaats dicht bij het huis is zeker aan te bevelen zodat men ook s'winters vanuit het huis kan genieten van alle beestjes die er rondscharrelen.

Levering van het Faunavilla dierenhotel:

Afmeting:  180 x 40 x 60 cm
Levering: als compleet element zonder bijkomende transportkosten
Levertijd: ca. 2 weken
Franco levering: in Nederland, uitgezonderd de eilanden
Duidelijke handleiding hoe en waar de Faunavilla te plaatsen


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code