Top
Neem snel contact met ons op

Contact opnemen met de specialisten van Gardenspecials4u 

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op
maandag t/m vrijdag van 9:00 t/m 17.00 uur op 06-54614382


en 24 uur per dag online bereikbaar voor vragen via onze contact-pagina. 


Potret Geral Overbeek at www.gardenspecials4u.nl
 

Geral Overbeek


Over Gardenspecials4u

Gardenspecials4u.nl is in 2012 online gegaan en biedt een breed assortiment duurzame en bijzondere tuinproducten aan. Gardenspecials4u onderscheid zich van andere webshops op tuingebied waarbij het vaak voorkomt dat de webshop veel producten aanbied die ook in tuincentra en bouwmarkt worden verkocht.

Geral Overbeek heeft al ruim 25 jaar ervaringen in tuinen, vanuit de vragen die wij horen in de praktijk kiezen wij die tuinproducten die het tuinleven nog plezieriger maken.


    "Wij helpen je met plezier op weg om nog meer van je tuin te genieten"


Zorg voor het milieu en duurzaamheid betaald zich altijd terug ook dat gegeven is belangrijk bij de selectie van nieuwe producten die wij aan het assortiment toevoegen. 

Wij proberen zoveel mogelijk heel handige producten aan te bieden of producten die een biologisch alternatief zijn voor agressieve en milieu onvriendelijke tuin-producten. Er zijn al heel wat producten te kiezen maar er zijn nog veel meer tuinproducten die binnenkort online komen.

Tuinbeleving is voor iedereen anders. Wij zijn altijd op zoek om producten te vinden die het tuinleven nog makkelijker en leuker maken.

Momenteel bestaat ons assortiment uit de volgende producten Sfeervuur, Vuurschalen,  Tuinmeubels, Kant en klaarhaag, Tuingereedschap, Barbeques, Tuincursussen, Biologische bestrijdingsmiddelen, Reinigingsmiddelen, Workshops, Bodemonderzoek, Tuincoaching, ebooks en Picknicktafels.


Contactgegevens Gardenspecials4u:

Postadres: Maasoord 17, 3448 BL Woerden

Telefoonnummer: 06-54614382

Wij hebben geen bezoekadres.
Afhalen artikelen alleen na telefonische afspraak.

KvK Utrecht 30091114
Btw Nr: NL 1265.48.237.B01


Heb je vragen, opmerkingen of wil je een reactie plaatsen.
Plaats deze dan op onze speciale fanpage van Facebook, klik op het Facebook- icoon hieronder.

Volg ons op Twitter of Facebook:

 


@